OLAPLEX

Wat doet Olaplex?

Olaplex is een chemische verbinding die kapotte verbindingen in het haar koppelt. Deze chemische verbinding bestaat uit slechts één ingrediënt, vrij van siliconen of oliën. Breuken in het haar ontstaan op het moment dat er chemische behandelingen op het haar worden uitgevoerd. Deze chemische behandelingen bestaan uit het verven, kleuren en permanenten van het haar. Ook het gebruik van stylingstool kan hiervoor zorgen.  Het haar voelt droog aan en breekt snel. Olaplex gaat beschadiging van het haar tijdens een chemische behandeling tegen. Het haar kan met Olaplex gekleurd worden zonder de gebruikelijke beschadiging. De structuur van beschadigd haar wordt verbeterd en het haar is sterker dan ooit tevoren.

Olaplex No.1 Bond Multiplier wordt gemengd met de haarverf. Deze geconcentreerde eerste salonstap herbouwt gebroken zwavelbruggen  of ook wel disulfidebruggen genoemd. Je kan dit zien als een verbinding die het haar bij elkaar houdt. Dit zijn belangrijke elementen van de eiwitten die in het haar voorkomen. Daarmee begint het proces van het haar repareren en het voorkomen van schade.

Olaplex No.2 Bond Perfector wordt aangebracht op het haar. Dit is de tweede salonstap die doorgaat met het met het opbouwen en herstellen van de resterende gebroken verbindingen. Hiermee wordt het sterkste, glanzendste en gezondste haar gerealiseerd.
De Olaplex behandeling, Olaplex No.1 en No. 2, vereisen professionele kennis. Daarom worden deze producten alleen door onze professionals gebruikt in de salon en zijn ze niet te koop voor consumenten.

Olaplex No.3 Hair Perfector is een haarmasker die ook kan worden gebruikt als een thuisbehandeling. Deze is te koop bij Salon Jouk zodat je thuis je haar goed kan onderhouden met Olaplex.

Wat is het resultaat van Olaplex?
Na gebruik van deze Olaplex behandeling is het haar weer in top conditie. Het haar is zacht, glanzend en de structuur van het haar is hersteld en versterkt. Afgezwakte en droge haren krijgen versteviging en hydratatie tot diep in de kern van het haar.

Voor welk haartype is Olaplex geschikt?
Olaplex herstelt elk haartype wat beschadigd is geraakt door chemische behandelingen. Daarnaast is Olaplex geschikt voor droog haar door chloor uit het zwembad of door zoutwater uit de zee. Olaplex kan ten slotte gebruikt worden voor haar wat extra verzorging kan gebruiken. Olaplex is geschikt voor ieder haartype.