ALGEMENE VOORWAARDEN


- ANNULEREN

Tijd is kostbaar, zowel die van jou als die van mij.
Daarom kun je een afspraak tot 48 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Annuleer je jouw afspraak binnen 48 uur dan is Salon Jouk genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen.  Bij te laat komen of niet annuleren, een "No Show", is Salon Jouk genoodzaakt het gehele bedrag in rekening brengen. Het annuleren kan uitsluitend telefonisch tijdens de openingstijden van de salon via 0628992633. Op andere dagen graag mailen of een whatsapp bericht.

- Waarom worden kosten doorberekend bij No Show of te laat afmelden?
De de prijs van een behandeling is opgebouwd uit verschillende (on)kosten. Bij de meeste kapsalons zijn ook de klanten die niet komen opdagen verwerkt in de prijslijst, de zogenaamde: "No Shows". No Show's zijn bij Salon Jouk niet in bestaande behandelingskosten verwerkt. Maar daarom is jouw afspraak bij mij wel kostbare tijd. Bij te laat afmelden of een No Show, is het erg lastig om de agenda nog gevuld te krijgen.
Uiteraard is er begrip voor ziekte of onvoorziene omstandigheden. Dit wordt dan ook telefonisch besproken om het op te lossen.


-AANSPRAKELIJKHEID BEHOUD KAPSEL

Om de houdbaarheid van het kapsel, met name kleuringen en krullencoupes, te kunnen waarborgen worden er altijd producten op maat geadviseerd tijdens je behandeling. Salon Jouk werkt uitsluitend met de professionele producten van O&M, Boucléme en Olaplex, deze zijn uitvoerig getest en hebben bewezen te kunnen voldoen aan de richtlijnen van de salon.

Door het gebruik van verkeerde producten kan het haar uit model raken, volume missen en kunnen kleuren vervagen of zelfs veranderen. Kies je er toch voor om een ander (professioneel) product te gebruiken, overleg altijd met de styliste of deze geschikt zijn. Indien anders kan Salon Jouk niet aansprakelijk gesteld worden van een futloos kapsel of van kleur verlies/verandering in elke vorm.