Original & Mineral

De O&M lijn minimaliseert de chemische overbelasting die veelal plaats vindt tijdens het wassen en stylen van onze lokken. Dit doet O&M door formules te ontwikkelen die zacht, maar toch effectief zijn. Dankzij de toevoeging van natuurlijke extracten en actieve mineralen wordt het haar optimaal verzorgd. O&M heeft voor bijna ieder haarprobleem een geschikt product. Van glanssprays tot romige balsems die pluizig haar temmen. Kortom: met Original & Mineral creëer je gemakkelijk ieder gewenst kapsel

O&M: Original & Mineral haarverzorging
O&M heeft een uniek programma gecreëerd dat bestaat uit 3 stappen die worden gezien als een facial voor je lokken. Stap 1 is het ‘Detoxen’ van het haar. Tijdens deze stap wordt de hoofdhuid en het haar grondig gereinigd voor een frisse start. Stap 2 is het ‘Cleansen’ van je haar, oftewel het wassen hiervan. Tijdens deze stap gebruik je een O&M shampoo die past bij jouw haartype. Stap 3 is ‘Moisturize’ en hier ligt de focus op het verzorgen en hydrateren van je lokken.O&M CØR.color

'The next generation' in Ammonia in Ammonia, PPD en Resorcinol-vrije professionele haarkleuring. We noemen het CØR, omdat de kleuringen de kern zijn van het merk.
Ontdek Original & Mineral CØR.color, dat bestaat uit de revolutionaire Molecular Blending Technology (MBT), Desert Harvest en O&M signature Oil Blend. CØR.color is de nieuwe toekomst voor iedere haarkleur.
MBT geeft kleurpigmenten vitaliteit en langdurige, hoogwaardige resultaten. CØR.color MBT wordt ondersteund door twee voedende complexe ingredienten die een ongelooflijke glans en bescherming bieden, en ervoor zorgen dat de kleur op een natuurlijke manier langer in het haar blijft zitten.
CØR.color is een nieuwe generatie kleur die zacht maar krachtig stralende blonde, adembenemende rode en diepbruine tinten oplevert die lang glanzend en gezond blijven.
En natuurlijk, zoals de naam suggereert, trouw aan onze basisbelofte: nul ammoniak, geen PPD of resorcinol.