Original & Mineral

De O&M lijn minimaliseert de chemische overbelasting die veelal plaats vindt tijdens het wassen en stylen van onze lokken. Dit doet O&M door formules te ontwikkelen die zacht, maar toch effectief zijn. Dankzij de toevoeging van natuurlijke extracten en actieve mineralen wordt het haar optimaal verzorgd. O&M heeft voor bijna ieder haarprobleem een geschikt product. Van glanssprays tot romige balsems die pluizig haar temmen. Kortom: met Original & Mineral creëer je gemakkelijk ieder gewenst kapsel


O&M: Original & Mineral haarverzorging
O&M heeft een uniek programma gecreëerd dat bestaat uit 3 stappen die worden gezien als een facial voor je lokken. Stap 1 is het ‘Detoxen’ van het haar. Tijdens deze stap wordt de hoofdhuid en het haar grondig gereinigd voor een frisse start. Stap 2 is het ‘Cleansen’ van je haar, oftewel het wassen hiervan. Tijdens deze stap gebruik je een O&M shampoo die past bij jouw haartype. Stap 3 is ‘Moisturize’ en hier ligt de focus op het verzorgen en hydrateren van je lokken.


MAX ELI COLOR

Max Eli Color
A Different Kind of Color

In tegenstelling tot andere kleuren is Max Eli Color van top tot teen anders ontworpen met behulp van MaxBond Technologie en componenten van farmaceutische kwaliteit.

Max Eli is een getalenteerd kleur specialist uit Los Angeles. Max Eli heeft een prachtige kleurlijn ontwikkeld met rijke ingrediënten waar het haar ontzettend gelukkig van wordt. De pigmenten van de Max Eli Color lijn geven een intense kleur dekking die jouw haar kwaliteit behouden. Je haarkleur komt hierdoor letterlijk tot leven.

Persoonlijk neem ik geen risico's als het gaat om de kwaliteit van jouw haar, maar met Max Eli Color kun je zelfs bij mij terecht met kwetsbaar haar en/of hoofdhuid. Het is een haarverf die het haar tijdens het proces verzorgd door de voedende oliën, vitamines en proteïne die in de kleuring verwerkt zijn.

Lees hier onder de belangrijkste toevoegingen in Max Eli Color.

MaxBond Technologie
Op basis van de bijzondere MaxBond Technologie en door gebruik te maken van farmaceutische ingrediënten ontstaat een nieuwe en gezondere dimensie in het kleuren van haar. De proteïnen helpen bij bescherming en bevochtiging van het haar en de distributie van de kleurpigmenten. Als pigment gebruikt ELI Colour een micro molecule van farmaceutische kwaliteit. Daarnaast bevat deze haarkleuring een minimale hoeveelheid ammoniak als alkalisch middel. Dit verhoogt de pH-waarde (zuurgraad) van het haar welke nodig is om de kleur vast te houden. Het haar wordt daardoor iets poreus. Door het extreem lage percentage ten opzichte van alle andere kleurlijnen wordt dit tot een absoluut minimum beperkt

MiruStyle X-HP (Hitte bescherming)
MiruStyle X-HP zorgt ervoor dat het haar wordt beschermd tegen extreme warmte van je styling tools. Daardoor blijft het haar en de kleur in optimaal in conditie.

Grape-Cell
Grape-Cell, afgeleid van geactiveerde ongerijpte druivenstamcellen, zitten boordevol antioxidanten die de actieve celgroei van het haar bevorderen. Deze kleine bioactieve moleculen zijn ook ontzettend effectief in het bestrijden van vrije radicalen van buitenaf zoals vervuiling en UV-straling.

Protosol
Protosol is een op natuurlijke basis verkregen gehydrateerd collageen, rijk aan eiwitten en aminozuren. Het is een bouwsteen voor gezonder haar en een meer levendige kleur.

Prospin
Dankzij het ingrediënt prospin, bestaande uit vitamine B3 en aminozuren is uw haar en hoofdhuid altijd beschermd tegen extrinsieke verouderingsfactoren. Dit ingrediënt zorgt er voor dat het haar zijn kleur behoudt. Het bevordert de bloedcirculatie in de hoofdhuid en haarzakjes. Prospin verjongt het haar en zorgt dat de hoofdhuid beter het collageen opneemt. Het ziet er niet alleen gezonder uit, het wordt ook écht gezonder!

Duindoorn bessenolie
De duindoorn bessenolie is één van de rijkste bronnen van vitamine C en de zeldzame Omega-7. Door Max Eli Color te infuseren met de olie van deze voedingsbes kunnen we betere UV-bescherming bieden en optimale haar en hoofdhuid verzorging bieden.


Max Eli ontwikkeld daarnaast fantastische technieken, door o.a. deze manier en vele andere cursussen die ik regelmatig volg blijf ik op de hoogte van de nieuwste knip en kleur technieken.B.R.U.S.H. 30/40

De B.R.U.S.H. is dé perfecte warmte tool waarmee je prachtige slag en/of volume in het haar kan creëren. Het gebruik van de B.R.U.S.H. zorgt ook perfect voor glanzend en natuurlijk vallend haar. Dit komt omdat hij drie belangrijke ingrediënten heeft: Macadamia olie, Argan olie en Keratine.

Macadamia Olie

Macadamia olie wordt gemaakt van de noot van de Macadamia boom. Pas na 7 jaar heeft deze boom voldoende noten om te oogsten. Het is één van de moeilijkste noten om te kraken. De 100% natuurlijke olie lijkt op ons lichaamseigen talg.

Argan Olie

Argan Olie wordt gemaakt van de Argan vrucht. Het helpt het natuurlijke vochtgehalte in het haar te herstellen en is geschikt voor ieder haartype. Daarnaast biedt arganolie een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Keratine

Keratine is een natuurlijke lichaamseigen proteïne die het haar herstelt en voedt. Natuurlijk gezond haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af door weersinvloeden, gebruik van styling tools en/of kleuren van je haar. De Keratine in de B.R.U.S.H. helpt om je haar weer zacht en glanzend te maken.


OLAPLEX
Wat doet Olaplex?
Olaplex is een chemische verbinding die kapotte verbindingen in het haar koppelt. Deze chemische verbinding bestaat uit slechts één ingrediënt, vrij van siliconen of oliën. Breuken in het haar ontstaan op het moment dat er chemische behandelingen op het haar worden uitgevoerd. Deze chemische behandelingen bestaan uit het verven, kleuren en permanenten van het haar. Ook het gebruik van stylingstool kan hiervoor zorgen. Het haar voelt droog aan en breekt snel. Olaplex gaat beschadiging van het haar tijdens een chemische behandeling tegen. Het haar kan met Olaplex gekleurd worden zonder de gebruikelijke beschadiging. De structuur van beschadigd haar wordt verbeterd en het haar is sterker dan ooit tevoren.


 


BOUCLÉME
Bouclème richt zich speciaal op de behoeften van krullend haar en de problemen rondom het dagelijks verzorgen ervan. Krullend haar is droger en fragieler dan andere haartypen en verdiend daarom een speciale verzorging.
Naast hun passie voor krullen zorgt Bouclème ook gepassioneerd voor onze planeet. Zij geloven in duurzaamheid en de kracht van de natuur en zoeken altijd naar natuurlijk afgeleide ingrediënten waarvan bewezen is dat ze geweldige resultaten opleveren. Waar mogelijk worden er fair trade ingrediënten gebruikt in de haarproducten. Daarnaast worden de producten nooit uitgetest op dieren, enkel op echte krullen!
Leuk detail: voor elke 300ml fles die wordt verkocht, plant het merk een boom. Op deze manier draagt Boucléme actief mee aan een mooiere wereld!
100% curly proof, bestaande uit 16 verschillende verzorging & styling producten.
98% natuurlijke ingredienten.