MAX ELI COLOR

A Different Kind of Color
In tegenstelling tot andere kleuren is Max Eli Color van top tot teen anders ontworpen met behulp van MaxBond Technologie en componenten van farmaceutische kwaliteit.

Max Eli is een getalenteerd kleur specialist uit Los Angeles. Max Eli heeft een prachtige kleurlijn ontwikkeld met rijke ingrediënten waar het haar ontzettend gelukkig van wordt. De pigmenten van de Max Eli Color lijn geven een intense kleur dekking die jouw haar kwaliteit behouden. Je haarkleur komt hierdoor letterlijk tot leven.

Persoonlijk neem ik geen risico's als het gaat om de kwaliteit van jouw haar, maar met Max Eli Color kun je zelfs bij mij terecht met kwetsbaar haar en/of hoofdhuid. Het is een haarverf die het haar tijdens het proces verzorgd door de voedende oliën, vitamines en proteïne die in de kleuring verwerkt zijn.

Lees hier onder de belangrijkste toevoegingen in Max Eli Color.

MaxBond Technologie
Op basis van de bijzondere MaxBond Technologie en door gebruik te maken van farmaceutische ingrediënten ontstaat een nieuwe en gezondere dimensie in het kleuren van haar. De proteïnen helpen bij bescherming en bevochtiging van het haar en de distributie van de kleurpigmenten. Als pigment gebruikt ELI Colour een micro molecule van farmaceutische kwaliteit. Daarnaast bevat deze haarkleuring een minimale hoeveelheid ammoniak als alkalisch middel. Dit verhoogt de pH-waarde (zuurgraad) van het haar welke nodig is om de kleur vast te houden. Het haar wordt daardoor iets poreus. Door het extreem lage percentage ten opzichte van alle andere kleurlijnen wordt dit tot een absoluut minimum beperkt

MiruStyle X-HP (Hitte bescherming)
MiruStyle X-HP zorgt ervoor dat het haar wordt beschermd tegen extreme warmte van je styling tools. Daardoor blijft het haar en de kleur in optimaal in conditie.

Grape-Cell
Grape-Cell, afgeleid van geactiveerde ongerijpte druivenstamcellen, zitten boordevol antioxidanten die de actieve celgroei van het haar bevorderen. Deze kleine bioactieve moleculen zijn ook ontzettend effectief in het bestrijden van vrije radicalen van buitenaf zoals vervuiling en UV-straling.

Protosol
Protosol is een op natuurlijke basis verkregen gehydrateerd collageen, rijk aan eiwitten en aminozuren. Het is een bouwsteen voor gezonder haar en een meer levendige kleur.

Prospin
Dankzij het ingrediënt prospin, bestaande uit vitamine B3 en aminozuren is uw haar en hoofdhuid altijd beschermd tegen extrinsieke verouderingsfactoren. Dit ingrediënt zorgt er voor dat het haar zijn kleur behoudt. Het bevordert de bloedcirculatie in de hoofdhuid en haarzakjes. Prospin verjongt het haar en zorgt dat de hoofdhuid beter het collageen opneemt. Het ziet er niet alleen gezonder uit, het wordt ook écht gezonder!

Duindoorn bessenolie
De duindoorn bessenolie is één van de rijkste bronnen van vitamine C en de zeldzame Omega-7. Door Max Eli Color te infuseren met de olie van deze voedingsbes kunnen we betere UV-bescherming bieden en optimale haar en hoofdhuid verzorging bieden.


Max Eli ontwikkeld daarnaast fantastische technieken, door o.a. deze manier en vele andere cursussen die ik regelmatig volg blijf ik op de hoogte van de nieuwste knip en kleur technieken.