B.R.U.S.H. 30/40

De B.R.U.S.H. is dé perfecte warmte tool waarmee je prachtige slag en/of volume in het haar kan creëren. Het gebruik van de B.R.U.S.H. zorgt ook perfect voor glanzend en natuurlijk vallend haar. Dit komt omdat hij drie belangrijke ingrediënten heeft: Macadamia olie, Argan olie en Keratine.

Macadamia Olie

Macadamia olie wordt gemaakt van de noot van de Macadamia boom. Pas na 7 jaar heeft deze boom voldoende noten om te oogsten. Het is één van de moeilijkste noten om te kraken. De 100% natuurlijke olie lijkt op ons lichaamseigen talg.

Argan Olie

Argan Olie wordt gemaakt van de Argan vrucht. Het helpt het natuurlijke vochtgehalte in het haar te herstellen en is geschikt voor ieder haartype. Daarnaast biedt arganolie een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Keratine

Keratine is een natuurlijke lichaamseigen proteïne die het haar herstelt en voedt. Natuurlijk gezond haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af door weersinvloeden, gebruik van styling tools en/of kleuren van je haar. De Keratine in de B.R.U.S.H. helpt om je haar weer zacht en glanzend te maken.